Vēl vairāk siera! 28 pikanti maigas un kūstoši kraukšķīgas idejas, kā ēdienkartē iekļaut sieru
Foto: Shutterstock

Siers jebkuram sacepumam, mērcei vai zupai iedos sātīgumu, pamatīgumu, vienlaicīgi ēdienam dodot vienojošu garšas buķeti, kas būs atbilstoša izmantotajam siera veidam. Turklāt ne mazāk svarīgi ir arī tas, ka jebkurš ēdiens ar sieru iegūst īpaši kārdinošu izskatu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Siers ēdienu var mīkstināt, padarot to īpaši krēmīgu un maigu. Siers ēdienam var piešķirt asumiņu un balansētu pikantumu.

Jāņem vērā, ka, pievienojot sieru, jāizvēlas atbilstošākais siers, ne tikai vērtējot tā garšu, bet jānovērtē arī siera tips - krēmīgie sieri ir piemēroti mērcēm un zupām, piemēram, visu veidu krēmsieri, kausētie sieri,labi kūstoši sieri derēs sacepumiem, karstmaizēm un picām, piemēram, Krievijas un Holandes siers, Mocarellas un Čedaras siers, savukārt cietie sieri cepoties veidos kraukšķīgas, gardas siera skaidiņas, piemēram, Parmezāna siers.

Jāņem vērā, ka vairāki svaigā siera veidi nekūst un pie termiskās apstrādes labi saglabā savu formu. Šādi sieri savukārt ir piemēroti dažādiem salātiem, piemēram Tējas siers un Haloumi siers.

Izvēlies recepti no plašā siera maltīšu piedāvājuma un palutini mīļos.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Siers
0
Čedaras siers
0
Holandes siers
0
Krievijas siers
0
Mocarella
0
Parmezāna siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form