Vilinošie belaši: 7 receptes, kurām ir teju neiespējami pretoties
Tasty
Belašu burvība slēpjas to vienkāršībā. Maltās gaļas pildījums kārdinoši zeltainā mīklas apvalciņā – tik sulīgs, ka, iecērtot tajā zobus, pār zodu notek aromātiska buljona tērcīte. Kas gan var būt labāks par šo?! "Tasty" krājumos uzgājām 7 belašu receptes – gan tādas, kurās paredzēts mīklu raudzēt vairākas stundas, gan fiksos variantus, kad mīkla būs gatava cepšanai jau pa to īsto brīdi, kamēr sagatavosi gaļas pildījumu. To darot, nepārcenties ar sastāvdaļām: gaļa, sīpoli, sāls un pipari – ja vēlies baudīt klasiskus belašus ar bērnības garšu, nekas vairāk arī nebūs nepieciešams. Lai labi garšo!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit