Foto: Shutterstock
Stindzinošais sals daudziem ziemas novārdzinātiem organismiem ir bijis liktenīgs, liekot ciest sakāvi cīņā ar gripu un dažādām elpceļu saslimšanām. Guļot slimības gultā, vienīgā vēlme ir pēc iespējas ātrāk atgūt labu pašsajūtu. Maiga un sildoša vistas zupiņa satur salīdzinoši maz tauku un ir viegli sagremojama, tādēļ noteikti būtu iekļaujama sirdzēja ēdienkartē, vēl labākam efektam papildinot zupas garšu buķeti arī ar ķiplokiem un gabaliņu ingvera saknes.

Spēcinošais un aromātiskais vistas buljons ne tikai sniegs sāta sajūtu, bet arī atvieglos elpošanu, sasildīs krūšu rajonu un liks justies labāk, tādēļ to kā ārstniecisku brīnumlīdzekli iesaka vecmāmiņas visās pasaules malās. Šo faktu pierāda arī mūsu recepšu izlase, kurā atradīsi 14 dažādās valstīs iecienītas variācijas par tradicionālo vistas zupu, bet te uzzināsi noderīgus padomus, kā pagatavot izcili gardu vistas buljonu zupas pamatam.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!