Foto: PantherMedia/Scanpix
Tuvojoties pavasarim, krāšņas un sulīgas krāsas vēlamies redzēt ne tkai apģērbā, bet arī uz pusdienu šķīvja. Tāpēc Rimi veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs "zaļās" receptes, kas ikvienam sniegs spēku, enerģiju un mundrumu.

Pavasara svaigums ar mocarellu

Foto: Publicitātes foto

Lasīt vairāk

Avokado un bumbieru kūka

Foto: Publicitātes foto
Lieliska alternatīva treknajai, tomēr ne pārāk veselīgajai siera kūkai!

Lasīt vairāk

Svaigie sparģeļu salāti

Foto: Publicitātes foto
Vienkāršas un veselīgas pusdienas, kas patīkami atsvaidzinās ierasto ēdienkarti.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!