Foto: Shutterstock
Beidzot, beidzot, beidzot ir klāt ilgi gaidītais zemeņu baudīšanas laiks un saldās ogas varam ēst cik tik uziet. Nedēļas nogales noslēgumam piestāv kāds salds našķis, un kāpēc gan to nepagatavot ar vasaras garšas pārstāvēm zemenēm?

Pirms ķeries klāt pie kūku, krēmu, saldējumu gatavošanas no zemenēm, noteikti izbaudi tās svaigā veidā. Tici, pēc kāda laika gribēsi pagriezt laiku atpakaļ un izbaudīt kaut sauju tikko nogatavojušos ogu.

Ja esi nolēmis mājiniekus palutināt ar kādu kārumu, noteikti izmanto zemenes šajā sezonā, ar tām var papildināt teju jebkuru mīļāko saldo, sākot no uzputeņiem, beidzot ar siera kūkām un tiramisu. Zemenes savu izcilību lieliski pierādīs salikumā ar kraukšķīgo bezē, tāpat tās var būt kāda kārtojuma, ruletes, plātsmaizes, kēksa un pat eklēru sastāvdaļa, lieliski balansējot saldās un skābās garšas.

Ļauj vaļu fantāzijai, iedvesmojies no ''Tasty'' recepšu krājuma un baudi gardu muti saldo zemeņu sezonu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!