50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.lieli skābi āboli rozīnes kanēlis cukurs200 gbiezpiens200 kgmaragrīns200 gmilti cepamais pulveris
Sagatavošana
1
Vispirms uztaisa biezpiena mīklu: samīca kopā biezpienu, atlaidinātu margarīnu, miltus un cepamo pulveri.
2
Nomizo veselus ābolus un izdobj serdes.
3
Vēlams apakšdaļu "aizkorķēt" ar ābola gabaliņu.
4
Izdobtajā caurumā gandrīz līdz augšai ieber rozīnes, kanēli un cukuru.
5
Šādi sagatavotus ābolus "ietin" mīklā tā, lai pats augšgals paliek vaļā.
6
Mīklu var izrullēt kā palielu plācenīti, aptuveni 3-5 mm biezumā.
7
Vidū uzlikt ābolu un sacelt uz augšu "plācenīša" malas.
8
Liek uz pannas un šauj krāsnī cepties, līdz mīkla paliek zeltaini brūna. Ābolus atdzesē un apkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit