3.4000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ābolkūka brīvdienu našķim vai svētkos pie tējas.

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša, pievieno saldo krējumu, cepamo pulveri, sviestu, miltus.

Olas baltumus saputo un iecilā masā.

Ābolus nomizo un sagriež šķēlēs.

Izveidoto masu ielej iepriekš ar sviestu ieziestā cepamajā plātnē, virsū liek ābolus, apkaisa ar kanēli un pūdercukuru.

Iesūtīja: Enda

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form