Ābolu - biezpiena sacepums
Foto: Shutterstock
3.2500 4
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
1 kg
1 kg āboli
āboli
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze grauzdētas sasmalcinātas mandeles
grauzdētas sasmalcinātas mandeles
3 gab.
3 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK manna
manna
 
citrona miziņa
citrona miziņa
 
rīvmaize
rīvmaize
10 g
10 g sviests
sviests
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolu - biezpiena sacepums īpaši garšīgs silts ar plombīra saldējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomizojam, izņemam serdes, sagriežam diezgan smalki, un lai nesabrūnē apslakam ar citrona sulu.

    Izrīvējam caur sietu biezpienu, pieliekam cukuru, 3 olu dzeltenumus, mandeles, citrona miziņu, mannu un visu labi samaisam.

    Pievienojam ābolus, apmaisam.

    Sakuļam 3 olu baltumus ar mikseri, un iemaisam pie visa klāt.

    Gatavo masu saliek ar svietu iemērētā un rīvmaizi uzkaisītā formā un cep cepeškrāsnī pie 180-200 grādiem droši kādu stundu pa vidu, un tad uzceļam uz augšējā plaukta vēl uz 15-20 minūtēm, lai apbrūnē. Iedurot ar sērkociņu pārbauda, bet sacepums nav jācep, kamēr galīgi sauss.

    Jābūt viegli mitram.

    Piebilde - mums garšo silts ar plombīra saldējumu.

    Var ēst arī tāpat. Pietiek 6-8 cilvēkiem.

    Iesūtīja: Eduards

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form