Ābolu - cidoniju uzputenis
Foto: Shutterstock
2.0000 11
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
500 g
90-120 g
3 ĒK

Labai dienai baudi ābolu - cidoniju uzputeni kopā ar pienu.

Cidonijas un ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes un pārlej ar ūdeni.

Vāra mīkstus, pēc tam izberž caur sietu.

Tad pielej novārījumu, pievieno cukuru, mannu un karsē, līdz masa sabiezē.

Nedaudz atdzesē un puto, līdz tā kļūst gaiša un čaugana.

Pasniedz ar pienu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form