3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
āboli1 kgcukurs5 lūdens
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo, sagriež samērā plānās šķēlītēs. Liek kādā lielākā traukā kārtās ar cukuru. Atstāj vēsā vietā uz divām diennaktīm, lai āboli atsulojas. Ābolus nokāš. Šķēlītes cieši kārto ½ l burciņās, pārlej ar nokāsto ābolu sulu.
2
Pasterizē 85*C 15 minūtes. Burkas taisa ciet ar metāla vāciņiem vai ar aizgriežamajiem vāciņiem. Gatavās kompotu burciņas tur vēsumā.
Iesūtīja: naf-naf
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit