Ābolu kompots savā sulā ziemas krājumiem
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ābolu kompots savā sulā ziemas krājumu plauktam.

Ābolus nomizo, sagriež samērā plānās šķēlītēs. Liek kādā lielākā traukā kārtās ar cukuru. Atstāj vēsā vietā uz divām diennaktīm, lai āboli atsulojas. Ābolus nokāš. Šķēlītes cieši kārto ½ l burciņās, pārlej ar nokāsto ābolu sulu.

Pasterizē 85*C 15 minūtes. Burkas taisa ciet ar metāla vāciņiem vai ar aizgriežamajiem vāciņiem. Gatavās kompotu burciņas tur vēsumā.

Iesūtīja: naf-naf

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form