Ābolu kompots
Foto: Shutterstock
4.6000 10
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2.5 kg
2.5 kg āboli
āboli
450 g
450 g cukurs
cukurs
1 l
1 l ūdens
ūdens
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolu kompots - kārumam ziemā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež daiviņās, pilda burkās, pārlej ar sagatavotu cukura sīrupu tā, lai ābolu būtu pārsegti.

    Burkas noslēdz ar vāciņu vai apsien ar celofānu, ievieto katlā, pārlej ūdeni un sterilizē pie 75*C 25-30 minūtes. Tad burkas izņem no ūdens, pārsedz un atdzesē.

    Ābolus pirms sterilizēšanas var apvārīt 3-5 minūtes cukura sīrupā.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form