Ābolu kompots
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas
2.5 kg
450 g

Ābolu kompots - kārumam ziemā.

Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež daiviņās, pilda burkās, pārlej ar sagatavotu cukura sīrupu tā, lai ābolu būtu pārsegti.

Burkas noslēdz ar vāciņu vai apsien ar celofānu, ievieto katlā, pārlej ūdeni un sterilizē pie 75*C 25-30 minūtes. Tad burkas izņem no ūdens, pārsedz un atdzesē.

Ābolus pirms sterilizēšanas var apvārīt 3-5 minūtes cukura sīrupā.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form