Ābolu kūka ar kefīru
Foto: Shutterstock
3.6190 21
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši garda ābolu kūka ar kefīru.

Viena glāze kefīrs, divas olas, viena glāze cukurs, 1 TK cepamā pulvera, divas glāzes miltu - tas mīklai.

Ļauj, lai drusku apcepas, pa virsu liek ābolus, aplej ar olas-krējuma maisījumu, cukuru, kanēli.

Iesūtīja: mint

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form