Foto: Shutterstock
Ābolu un kokosriekstu skaidiņu kūku pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
5 gab.skābeni āboli2 gab.olas200 mlDansukker cukurs100 gsviests vai margarīns100 mlkviešu milti250 gkokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem.

2

Izkausē taukvielas un nedaudz atdzesē.

3

Sakuļ olas un cukuru gaišās putās. Samaisa kopā miltus, kokosa skaidiņas un atdzisušās taukvielas.

4

Pievieno maisījumu olu un cukura putām.

5

Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Sagriež ābolus šķēlēs, liek ieziestajā formā.

6

Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 30-35 minūtes.

Iesūtīja: Sukker

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!