45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 gab.skābeni āboli2 gab.olas200 mlDansukker cukurs100 gsviests vai margarīns100 mlkviešu milti250 gkokosriekstu skaidiņas
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem.
2
Izkausē taukvielas un nedaudz atdzesē.
3
Sakuļ olas un cukuru gaišās putās. Samaisa kopā miltus, kokosa skaidiņas un atdzisušās taukvielas.
4
Pievieno maisījumu olu un cukura putām.
5
Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Sagriež ābolus šķēlēs, liek ieziestajā formā.
6
Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 30-35 minūtes.
Iesūtīja: Sukker
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit