Foto: Privātais arhīvs

Saldeni skābas ābolu pankūkas, kam pāri pārlieta karsta dzērveņu mērcīte – īstens gardums! Recepti piedāvā "Tasty" brokastu recepšu konkursa dalībniece Lita.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 saldskābi āboli150 gmilti2 olas1 TKcepamais pulveris saujasvaigas dzērvenes1 ĒKcukurs šķipsnasāls eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Uz rīves sarīvējam ābolus, masai pievienojam miltus, cepamo pulveri, olas un sāli. Pannā uzkarsē nedaudz eļļu.

2

Pankūku mīklu apmaisa un liek uz pannas cepties.

3

Kad pankūkas gatavas, katliņā ieber dzērvenes, mazliet ūdeni, cukuru un sakarsē, ar karoti saspiež un pārlej iegūto mērci pankūkām.

Iesūtīja: Lita Pētersone

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!