Ābolu pildījums ruletēm
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Gards ābolu pildījums ruletēm vai pīrāgam.

Pildījuma gatavošanai ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz dārzeņu rīves. Rīvmaizi ar nedaudz cukura apcep sviestā.

Ar šo rīvmaizi pārklāj mīklu, kad tā jau apziesta ar taukvielām, virsū liek ābolu pildījumu (ābolu, rozīņu un mandeļu maisījums), pārkaisa ar kanēli un cukuru.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form