Foto: Shutterstock
Gards ābolu pildījums ruletēm vai pīrāgam.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgāboli rozīnes sasmalcinātas mandeles100 grīvmaize0.5 glāzecukurs0.5 TKkanēlis sviests

Sagatavošana

1

Pildījuma gatavošanai ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz dārzeņu rīves. Rīvmaizi ar nedaudz cukura apcep sviestā.

2

Ar šo rīvmaizi pārklāj mīklu, kad tā jau apziesta ar taukvielām, virsū liek ābolu pildījumu (ābolu, rozīņu un mandeļu maisījums), pārkaisa ar kanēli un cukuru.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!