20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgāboli rozīnes sasmalcinātas mandeles100 grīvmaize0.5 glāzecukurs0.5 TKkanēlis sviests
Sagatavošana
1
Pildījuma gatavošanai ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz dārzeņu rīves. Rīvmaizi ar nedaudz cukura apcep sviestā.
2
Ar šo rīvmaizi pārklāj mīklu, kad tā jau apziesta ar taukvielām, virsū liek ābolu pildījumu (ābolu, rozīņu un mandeļu maisījums), pārkaisa ar kanēli un cukuru.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit