
Loading...
Sastāvdaļas
sviests, veidnes ietaukošanai
sviests, veidnes ietaukošanai6 gab.
6 gab. āboli
āboli tase
tase milti
milti1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris šķipsna
šķipsna sāls
sāls230 g
230 g sviests, kausēts
sviests, kausēts1 tase
1 tase cukurs
cukurs1 gab.
1 gab. ola
ola1/2 TK
1/2 TK vaniļa
vaniļa pēc garšas
pēc garšas kanēlis
kanēlis pēc garšas
pēc garšas pūdercukurs
pūdercukurs saldējums, pasniegšanai
saldējums, pasniegšanaiSiltais un aromātiskais ābolu pīrāgs lieliski kontrastē ar plombīra saldējumu - ātri pagatavojams, vienkāršs un ļoti garšīgs deserts.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ietauko veidni ar sviestu.
Āboliem* iztīra serdes un sagriež katru 4 vai 8 daļās.
Samaisa ābolus ar pūdercukuru un kanēli un liek veidnē.
Samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.
Atsevišķā traukā sakuļ sviestu ar cukuru un tad pievieno tos miltu maisījumam.
Iemaisa mīklā olu un vaniļu. Maisījumu lej virs āboliem un liek krāsnī cepties uz 35- 40 minūtēm.
Gatavo pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar saldējumu.
*Ābolus var aizstāt ar persikiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.