Ābolu pīrāgs
Foto: Shutterstock
2.3333 3
Loading...
Sastāvdaļas
 
sviests, veidnes ietaukošanai
sviests, veidnes ietaukošanai
6 gab.
6 gab. āboli
āboli
tase
tase milti
milti
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
230 g
230 g sviests, kausēts
sviests, kausēts
1 tase
1 tase cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. ola
ola
1/2 TK
1/2 TK vaniļa
vaniļa
pēc garšas
pēc garšas kanēlis
kanēlis
pēc garšas
pēc garšas pūdercukurs
pūdercukurs
 
saldējums, pasniegšanai
saldējums, pasniegšanai
  • Citi saldēdieni
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pasaules Virtuve
  • Siltais un aromātiskais ābolu pīrāgs lieliski kontrastē ar plombīra saldējumu - ātri pagatavojams, vienkāršs un ļoti garšīgs deserts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ietauko veidni ar sviestu.

    Āboliem* iztīra serdes un sagriež katru 4 vai 8 daļās.

    Samaisa ābolus ar pūdercukuru un kanēli un liek veidnē.

    Samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.

    Atsevišķā traukā sakuļ sviestu ar cukuru un tad pievieno tos miltu maisījumam.

    Iemaisa mīklā olu un vaniļu. Maisījumu lej virs āboliem un liek krāsnī cepties uz 35- 40 minūtēm.

    Gatavo pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar saldējumu.

    *Ābolus var aizstāt ar persikiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form