180Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
300 gmargarīns3 glāzesmilti0.5 glāzeskābs krējums āboli1 glāzecukurs1 gab.ola
Sagatavošana
1
Visas mīklas sastāvdaļas sajauc, samīca un liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
2
Tad mīklu sadala 2 daļās - vienu daļu izrullē uz mīklas ruļļa un izklāj uz plāts, pārkaisa ar rīvētiem āboliem. Uzkaisa glāzi cukura (es citreiz sajaucu kopā ābolus ar cukuru)un virsū liek otru daļu izrullētās mīklas.
3
Mīklas maliņas viscaur kā pīrāgam saspiež kopā, lai pildījums netek laukā.
4
Lai būtu smukāk - virsu ar neasu nazi, nedaudz iegriežot mīklā sadala kvadrātiņos un tad apziež ar olu un liek cepties.
5
Gatavošanas laiks: cepu vidēji 200*C 30 minūtes.
Iesūtīja: Agnese
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit