Ābolu pīrāgs ar saldēto mīklu
Foto: Shutterstock
3.5000 4
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 glāzes
Pildījums:
1 glāze
1 gab.

Ābolu pīrāgs - saldēto mīklu var izmantot arī picas cepšanai, sanāk ļoti garšīga pica.

Visas mīklas sastāvdaļas sajauc, samīca un liek ledusskapī uz 1-2 stundām.

Tad mīklu sadala 2 daļās - vienu daļu izrullē uz mīklas ruļļa un izklāj uz plāts, pārkaisa ar rīvētiem āboliem. Uzkaisa glāzi cukura (es citreiz sajaucu kopā ābolus ar cukuru)un virsū liek otru daļu izrullētās mīklas.

Mīklas maliņas viscaur kā pīrāgam saspiež kopā, lai pildījums netek laukā.

Lai būtu smukāk - virsu ar neasu nazi, nedaudz iegriežot mīklā sadala kvadrātiņos un tad apziež ar olu un liek cepties.

Gatavošanas laiks: cepu vidēji 200*C 30 minūtes.

Iesūtīja: Agnese

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form