Foto: Shutterstock
Ābolu pīrāgs, kura mīklu var izmantot arī gardu picu cepšanai.

Visas mīklas sastāvdaļas sajauc, samīca un liek ledusskapī uz 1-2 stundām.

Atdzisušo mīklu sadala 2 daļās - vienu daļu izrullē un liek uz ietaukotas cepamās plāts, pārkaisa rīvētus ābolus, uzkaisa cukuru un virsū liek otru izrullētu mīklas daļu.

Mīklas maliņas viscaur, kā pīrāgam saspiež kopā, lai pildījums netek laukā. Lai būtu smukāk, virsu ar neasu nazi nedaudz sagriež rombos vai iegriež ornamentu.

Pārziež ar sakultu olu un liek cepties 200*C ~ 30 minūtes.

Iesūtīja: Agnese

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!