Foto: Shutterstock
Ābolu punšs bērniem, ko pieaugušie var gatavot no ābolu sidra un papildināt ar šļuciņu kalvadosa, lai siltāk.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 lābolu sula6 gab.krustnagliņas1 gab.kanēļa standziņa1 gab.apelsīna miziņa

Sagatavošana

1

Katliņā ielej ābolu sulu vai ābolu sidru un pievieno garšvielas.

2

Karsē uz nelielas uguns.

3

Karstu ielej glāzē. Dekorē ar apelsīna šķēlīti un kanēļa standziņu.

* ja dzēriens šķiet pārāk skābs, to var saldināt ar karoti medus.

Iesūtīja: Santucīītis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!