Ābolu punšs
Foto: Shutterstock
3.6667 3
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ābolu punšs bērniem, ko pieaugušie var gatavot no ābolu sidra un papildināt ar šļuciņu kalvadosa, lai siltāk.

Katliņā ielej ābolu sulu vai ābolu sidru un pievieno garšvielas.

Karsē uz nelielas uguns.

Karstu ielej glāzē. Dekorē ar apelsīna šķēlīti un kanēļa standziņu.

* ja dzēriens šķiet pārāk skābs, to var saldināt ar karoti medus.

Iesūtīja: Santucīītis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form