30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
āboli kanēlis3 ĒKcukurs3 ĒKmilti3 gab.olas
Sagatavošana
1
Gatavo tradicionālo biskvīta mīklu. Atdala olu baltmus no dzeltenumiem.
2
Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Atsevišķā bļodā sakuļ baltumus gaisīgās putās. Iemaisa baltumus dzeltenumus. Pa porcijām sijā klāt miltus un iecilā.
3
Iecilā mīklā gabaliņos sagrieztus, miltos apbiļātus ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 35 minūtes.
Iesūtīja: Elza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit