Foto: Shutterstock
Ābolu šarlote - kārumam pie tējas vai kafijas.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
āboli kanēlis3 ĒKcukurs3 ĒKmilti3 gab.olas

Sagatavošana

1

Gatavo tradicionālo biskvīta mīklu. Atdala olu baltmus no dzeltenumiem.

2

Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Atsevišķā bļodā sakuļ baltumus gaisīgās putās. Iemaisa baltumus dzeltenumus. Pa porcijām sijā klāt miltus un iecilā.

3

Iecilā mīklā gabaliņos sagrieztus, miltos apbiļātus ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 35 minūtes.

Iesūtīja: Elza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!