Sārts ābolītis starp zaļiem
Foto: parks
3.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Cita versija par ābolu sulu ziemai

Ābolu sulu izspiežu, karsēju līdz ~80*C un noputo.

Lej burkās iekšā un vāku virsū.

Iesūtīja: pivins

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form