Foto: Shutterstock
Ābolu sulas želeja ar putukrējumu - ikdienas vai svētku saldajam ēdienam.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gsvaiga ābolu sulas bez cukura300 gželejas cukurs1 TKkanēlis200 gsaldais krējums

Sagatavošana

1

Uzvāra ābolu sulu, pieber želejas cukuru un maisa, līdz tas izkūst. Uzvāra vēlreiz, pievieno kanēļa pulveri un noliek uz brīdi padzist.

2

Tad salej deserta traukos. Atstāj vēsā vietā, lai sastingst.
Saputo krējumu, izspiež caur konditorejas maisiņu uz želejas un pasniedz.

Ja ābolu sula ir saldināta ar cukuru, recināšanai izmanto želatīnu (1 želatīna plātnīte = 100 g saldas sulas).

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!