Ābolu torte
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
2 glāzes
0.75 glāze
500 g

Šmeķīga un vienkārši pagatavojama ābolu torte.

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un sviestu, pievieno vanilīnu un miltus un samīca mīklu. 1/4 daļu no mīklas sasaldē.

Pārējo mīklu izliek ar sviestu ieziestā formā. Virsū liek sarīvētus ābolus. Āboliem virsū liek saputotus olu baltumus.

Beigās uzrīvē sasaldēto mīklu.

Cep gatavu, atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form