Foto: Shutterstock
Šmeķīga un vienkārši pagatavojama ābolu torte.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas2 glāzesmilti0.75 glāzecukurs200 gsviests vaniļa500 gāboli

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un sviestu, pievieno vanilīnu un miltus un samīca mīklu. 1/4 daļu no mīklas sasaldē.

2

Pārējo mīklu izliek ar sviestu ieziestā formā. Virsū liek sarīvētus ābolus. Āboliem virsū liek saputotus olu baltumus.

3

Beigās uzrīvē sasaldēto mīklu.

4

Cep gatavu, atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!