40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas2 glāzesmilti0.75 glāzecukurs200 gsviests vaniļa500 gāboli
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un sviestu, pievieno vanilīnu un miltus un samīca mīklu. 1/4 daļu no mīklas sasaldē.
2
Pārējo mīklu izliek ar sviestu ieziestā formā. Virsū liek sarīvētus ābolus. Āboliem virsū liek saputotus olu baltumus.
3
Beigās uzrīvē sasaldēto mīklu.
4
Cep gatavu, atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit