Foto: Shutterstock
Ābolu un biezpiena kūka - drupena un ar drumstalām būs slavēta jebkurās viesībās.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris0.5 glāzecukurs1 gab.paciņa sviesta PILDĪJUMAM:0.5 kgbiezpiens vaniļas cukurs citrona miziņa0.5 glāzecukurs3 gab.olas3 gab.āboli

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sakapā, līdz veidojas drumstalas.

2

Lielāko daļu šī maisījuma liek veidnē uz cepamā papīra veidojot pamatu. Man sanāca riktīgi drupens.

3

Virsū liek: biezpienu sajauc ar vanilīna cukuru, citrona miziņu, cukuru un olas dzeltenumiem. Beigās iecilā sakultus olu baltumus.

4

Virs biezpiena masas liek sagrieztus ābolus un noslēdz ar atlikušajām drupačām.

5

Cep ~ 40 minūtes 180*C.

Iesūtīja: Zīlīte Zuze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!