Ābolu un kūpināta laša salāti
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti viegli salāti ar āboliem, Vidusjūras valstīs iecienīto fenheli un kūpināta laša gabaliņiem. Nelielu asumu salātiem piešķirs kaperi, bet svaigu aromātu – zaļumi.

Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs un saber salātu bļodā. Pieber kaperus un sakapātos pētersīļus vai dilles (var iztikt bez).

Pēc tam pārlej salātus ar olīveļļu un pusi sulas, kas izspiesta no citrona. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa.

Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaksta ar atlikušo citronu sulu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form