Ābolu un kartupeļu biezenis ar desu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ābolu un kartupeļu biezenis ar desu izčurkstinātu speķītī ar sīpoliem.

Kartupeļus un ābolus nomizo, sagriež, atsevišķi uzvāra.

Pagatavo kartupeļu biezputru, bet ābolus izberž caur sietu, pēc tam ābolus pievieno kartupeļu biezputrai un labi sakuļ. Pēc garšas pieliek sāli.

Smalki sagrieztu speķi, izčurkstina taukos, kuros apcep desu un sīpolus. Pasniedz kopā ar ābolu un kartupeļu biezputru.

Iesūtīja: XP

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form