Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojams ābolu - mannas sacepums.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
gab.āboli1 glāzemanna1 glāzecukurs500 mlskābs krējums vaniļas cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Āboliem izgriež serdes, sagriež vidēji plānās šķēlēs.

2

Pannu sasmērē ar margarīnu, liek kārtu ābolus, virsū pārkaisa plānu kārtu mannas, apber ar cukuru, pārlej nedaudz krējumu.

3

Tā liek vairākas kārtas.

4

Virsu pārlej ar krējumu, pārkaisa ar kanēli.

5

Pannu nevar piepildīt līdz ar malām, jo manna cepoties uzbriest.

Iesūtīja: lilija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!