Ābolu un mannas sacepums
Foto: Shutterstock
2.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6-8 gab.
6-8 gab. āboli
āboli
1 glāze
1 glāze manna
manna
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
500 ml
500 ml skābs krējums
skābs krējums
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
kanēlis
kanēlis
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Brokastis
  • Launags
  • Citi saldēdieni
  • Saldie sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkārši pagatavojams ābolu - mannas sacepums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Āboliem izgriež serdes, sagriež vidēji plānās šķēlēs.

    Pannu sasmērē ar margarīnu, liek kārtu ābolus, virsū pārkaisa plānu kārtu mannas, apber ar cukuru, pārlej nedaudz krējumu.

    Tā liek vairākas kārtas.

    Virsu pārlej ar krējumu, pārkaisa ar kanēli.

    Pannu nevar piepildīt līdz ar malām, jo manna cepoties uzbriest.

    Iesūtīja: lilija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form