60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
gab.āboli1 glāzemanna1 glāzecukurs500 mlskābs krējums vaniļas cukurs kanēlis
Sagatavošana
1
Āboliem izgriež serdes, sagriež vidēji plānās šķēlēs.
2
Pannu sasmērē ar margarīnu, liek kārtu ābolus, virsū pārkaisa plānu kārtu mannas, apber ar cukuru, pārlej nedaudz krējumu.
3
Tā liek vairākas kārtas.
4
Virsu pārlej ar krējumu, pārkaisa ar kanēli.
5
Pannu nevar piepildīt līdz ar malām, jo manna cepoties uzbriest.
Iesūtīja: lilija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit