Ābolu krambls
Foto: Vida Press
2.8000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgs rudens augļu krambls ar zeltainām smilšu mīklas dumstalām ir viens no vienkāršāk pagatavojamiem ceptajiem desertiem. Cel to galdā karstu, papildinot ar vaniļas mērci vai saldējuma bumbu.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Plūmēm izņem kauliņus, sagriež tās šķēlēs. Āboliem izņem sēklotnes, sagriež tos šķēlēs.

Pannā liek visas pildījuma sastāvdaļas, izņemot saldētās ogas, un maisot karsē aptuveni 10 minūtes, līdz masa sāk sabiezēt. Tad iemaisa saldētās ogas.

Lej masu karstumizturīgā veidnē.

Visas drumstalu sastāvdaļas liek bļodā un, drupinot un viegli berzējot sastāvdaļas ar pirkstu galiem, veido drumstalas.

Drumstalas ber traukā virs pildījuma. Cep 30-35 minūtes, līdz drumstalas ir zeltainas un pildījums burbuļo.

Pasniedz, pārslakot ar vaniļas mērci (kā to pagatavot mājās, uzzināsi, izlasot šo recepti) vai papildinot ar saldējuma bumbu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form