Ābolu un putukrējuma kārtojums
Foto: Shutterstock
4.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 āboli
āboli
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
2 ĒK
2 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
1/2 TK
1/2 TK kanēlis
kanēlis
1/4 TK
1/4 TK muskatrieksts
muskatrieksts
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pasaules Virtuve
  • Izcili vienkāršs un ļoti smaržīgs siltu kanēļa ābolu un putukrējuma deserts. Kārto skaistās glāzītēs un ēd uzreiz.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos.

    Paralēli uzkarsē pannu uz vidēji mazas uguns un izkausē tajā sviestu. Tad pannā saber ābolu gabaliņus un apviļā sviestā. Pievieno citronu sulu un pārber ar brūno cukuru, muskatriekstu un kanēli. Visu kārtīgi apmaisa un uz ļoti nelielas uguns sutina apmēram 5-7 minūtes. Pēc tam pannu noņem no plīts un ļauj tiem mazliet atdzist.

    Pa to laiku lielā bļodā ielej aukstu saldo krējumu un pievieno cukuru. Tad ar mikseri saputo gaisīgā putukrējumā.

    Sagatavo deserta trauciņus. Pamatnē ieliec mazliet ābolus, tad virsū putukrējuma kārtu, tad vēl vienu ābolu kārtu un putukrējuma cepurīti noslēgumā. Un tā, līdz visi deserta trauciņi pilni.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form