Ābolu un seleriju saknes salāti ar riekstiem
Foto: Shutterstock
1.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. āboli
āboli
2-3 ĒK
2-3 ĒK citronu vai dzērveņu sula
citronu vai dzērveņu sula
1 gab.
1 gab. seleriju sakne (neliela)
seleriju sakne (neliela)
0.5 glāze
0.5 glāze rieksti
rieksti
0.5 glāze
0.5 glāze rozīnes
rozīnes
0.5 glāze
0.5 glāze majonēze
majonēze
0.5 glāze
0.5 glāze krējums
krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Augļu un ogu salāti
  • Dārzeņu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Seleriju-ābolu salāti ar riekstiem - veselīga piedeva maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus sagriež plānās šķēlītēs vai sagriež salmiņos, apslaka ar citronu sulu, lai āboli saglabātu krāsu, pieliek sarīvētu vai salmiņos sagrieztu selerijas sakni, saberztus riekstu, nomazgātas rozīnes, sāli un krējumu kopā ar majonēzi.

    Padoms: ja vēlies, lai salātos ir mazāk kaloriju, aizstāj krējumu un majonēzi ar bezpiedevu jogurtu, kam vari pievienot nedaudz sinepju vai mārrutku.

    Visu uzmanīgi samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.

    Iesūtīja: XP

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form