Ābolu uzpūtenis ar mannu
Foto: Shutterstock
3.8148 27
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 ml
4 ĒK
4 ĒK

Ābolu uzpūtenis ikdienas saldajam ēdienam.

Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos. Āboliem pievieno ūdeni un vāra, kamēr āboli paliek mīksti un tad pieber mannu, vāra, līdz manna uzbriest. Vārot visu laiku maisa. Masai pievieno cukuru, atdzesē.

Kad masa atdzisusi, tad kuļ, līdz masa paliek gaiša un dubultojas. Pasniedz ar aukstu pienu.

Iesūtīja: Ebite

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form