Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
āboli
āboli
 
ūdens
ūdens
 
kanēlis
kanēlis
 
cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Dziesmusvētku dalībniekiem pusdienās un launagā tika iedalīts arī pa sulīgam ābolam, bet cik tad ilgi ābolus ēdīsi, tāpēc sanāca iekrāt un, atgriežoties mājās, izvārījās garda zapte," atklāj receptes autors Niks Bērziņš no JDK "Zālīte".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež gabaliņos.

    Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
    Foto: Privātais arhīvs

    Liek iekšā katliņā, pielej nedaudz ūdens un šauj uz plīts karsēties.

    Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
    Foto: Privātais arhīvs


    Kad jau paliek mīksti, piešauj cukuru un kanēli un vāra tik tālāk maisot.

    Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
    Foto: Privātais arhīvs

    Kad jau lielākā daļa mīksta un zaptaina, bet daļa vēl ābolu veseli tad ņem nost, lai drusku atdziest.

    Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
    Foto: Privātais arhīvs

    Nu zapti var iepildīt burciņā un izmazgāt katlu.

    Ābolu zapte Dziesmusvētku atskaņās
    Foto: Privātais arhīvs

    Liek virsū uz savām brokastu pankūkām un gremdējas atmiņās par Dziesmu un deju svētkiem

    Mēs ēdīsim no visas sirds!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form