Ābolu zefīrs
Foto: Shutterstock
4.4444 9
Sarežģītība: viegli

Ābolu zefīrs - gardums visiem dzīves gadījumiem.

Olas ir galvenā zefīra sastāvdaļa.

Stingri saputo olu baltumu ar cukuru, lēnām pievieno ābolu biezeni un pašās beigās želatīnu (uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu) un iemaisa.

Ar pūdercukuru izkaisa cepamo papīru. Ar konitrejas uzgali uz cepampapīra izspiež zefīrus, pākaisa ar pūdercukuru un kaltē vismaz 12 stundas.

Iesūtīja: Aube

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form