Foto: Shutterstock
Ābolu zefīrs - gardums visiem dzīves gadījumiem.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 liels olu baltums400 gcukurs250 gābolu biezenis10 gželatīns pūdercukurs pārkaisīšanai

Sagatavošana

1

Olas ir galvenā zefīra sastāvdaļa.

2

Stingri saputo olu baltumu ar cukuru, lēnām pievieno ābolu biezeni un pašās beigās želatīnu (uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu) un iemaisa.

3

Ar pūdercukuru izkaisa cepamo papīru. Ar konitrejas uzgali uz cepampapīra izspiež zefīrus, pākaisa ar pūdercukuru un kaltē vismaz 12 stundas.

Iesūtīja: Aube

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!