40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 liels olu baltums400 gcukurs250 gābolu biezenis10 gželatīns pūdercukurs pārkaisīšanai
Sagatavošana
1
Olas ir galvenā zefīra sastāvdaļa.
2
Stingri saputo olu baltumu ar cukuru, lēnām pievieno ābolu biezeni un pašās beigās želatīnu (uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu) un iemaisa.
3
Ar pūdercukuru izkaisa cepamo papīru. Ar konitrejas uzgali uz cepampapīra izspiež zefīrus, pākaisa ar pūdercukuru un kaltē vismaz 12 stundas.
Iesūtīja: Aube
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit