25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gsvaiga ābolu sulas bez cukura300 gželejas cukurs1 TKkanēlis200 gsaldais krējums
Sagatavošana
1
Uzvāra ābolu sulu, pieber želejas cukuru un maisa, līdz tas izkūst. Uzvāra vēlreiz, pievieno kanēļa pulveri un noliek uz brīdi padzist.
2
Tad salej deserta traukos. Atstāj vēsā vietā, lai sastingst.
Saputo krējumu, izspiež caur konditorejas maisiņu uz želejas un pasniedz.
Ja ābolu sula ir saldināta ar cukuru, recināšanai izmanto želatīnu (1 želatīna plātnīte = 100 g saldas sulas).
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit