4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Stiprā dzimuma pārstāvji noteikti būs sajūsmā par Ādažu lielmaizi, kas pildīta ne vien ar divu veidu gaļām, bet arī ar aknu pastēti, sieru un kādu kreftīgu mērcīti.

Sagatavo sastāvdaļas. Maizi sagriež gareniski uz pusēm, izņem maizes mīkstumu.

Vistas šķiņķus attīra no kauliem un gaļu sagriež smalkāk.

Desu sagriež šķēlēs. Olīvas sagriež uz pusēm.

Abas maizes daļas iesmērē no iekšpuses ar pastēti.

Uz apakšējās daļas kārto slāņos vistas gaļu, desu, olīvas, dārzeņu mērci vai vīriešu zapti un sieru.

Apsedz ar otru maizes daļu un liek karsēties cepeškrāsnī vai uz grila, līdz siers ir izkusis (aptuveni 10 minūtes).

Maizi sagriež porcijas gabalos un uzreiz pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form