Tasty
0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
maizes klaips
maizes klaips
1
1 iepakojums kūpinātu vistu šķiņķu
iepakojums kūpinātu vistu šķiņķu
200 g
200 g dūmotā "Doktora" desa
dūmotā "Doktora" desa
200 g
200 g aknu pastēte
aknu pastēte
 
mērce
mērce
8
8 siera šķēles
siera šķēles
12-15
12-15 olīvas bez kauliņiem
olīvas bez kauliņiem
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Stiprā dzimuma pārstāvji noteikti būs sajūsmā par Ādažu lielmaizi, kas pildīta ne vien ar divu veidu gaļām, bet arī ar aknu pastēti, sieru un kādu kreftīgu mērcīti.

    Sagatavo sastāvdaļas. Maizi sagriež gareniski uz pusēm, izņem maizes mīkstumu.

    Vistas šķiņķus attīra no kauliem un gaļu sagriež smalkāk.

    Desu sagriež šķēlēs. Olīvas sagriež uz pusēm.

    Abas maizes daļas iesmērē no iekšpuses ar pastēti.

    Uz apakšējās daļas kārto slāņos vistas gaļu, desu, olīvas, dārzeņu mērci vai vīriešu zapti un sieru.

    Apsedz ar otru maizes daļu un liek karsēties cepeškrāsnī vai uz grila, līdz siers ir izkusis (aptuveni 10 minūtes).

    Maizi sagriež porcijas gabalos un uzreiz pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form