Afrodīziju un garneļu trauks ar karija mērci un svaigi grauzdētu tostermaizi
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g garneles (vārītas)
garneles (vārītas)
400 g
400 g tipalpija (atkausēta)
tipalpija (atkausēta)
400 g
400 g vistas fileja
vistas fileja
300 ml
300 ml saldais krējums
saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
400 g
400 g burkāni
burkāni
300 g
300 g zaļie zirnīši (saldēti)
zaļie zirnīši (saldēti)
300 g
300 g tomāti savā sulā
tomāti savā sulā
1/2 TK
1/2 TK karijs
karijs
1 TK
1 TK zivju garšviela
zivju garšviela
1 gab.
1 gab. svaigi garšaugi buntītē
svaigi garšaugi buntītē
2 gab.
2 gab. laims
laims
500 g
500 g tostermaize
tostermaize
  • Romantiskas vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Restorāna cienīgas vakariņas, neiztērējot vairāk par 15 eiro (vīns gan cenā neietilpst), Valentīndienā iesaka "Maxima Latvija" vēstnesis Raimonds Zommers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem lielu trauku, piemēram, katlu un liek to uz plīts karsēt.

    Katlā ielej eļļu un apcep nomizotus burkānus gabaliņos (aptuveni 2x2 cm) aptuveni 7 minūtes.

    Pievieno kariju un cep vēl 1 minūti, pievieno klāt saldo krējumu, tomātus savā sulā, sāli, piparus, zivju kopējo garšvielu un vāra 6 minūtes.

    Sagatavotajā mērcē liek garneles, vistas fileju, tilapiju (viss sagriezts garneles izmērā), vāra mērcē 10 minūtes un pievieno zaļos zirnīšus, izmaisa un liek lielā traukā.

    Pirms pasniegšanas virsū kārto garšaugus un daivās sagrieztus laima gabalus.

    Kamēr gatavojas zivis, cepeškrāsnī apgrauzdē baltmaizes šķēles, (180° C apmēram 3 minūtes) lai ir zeltaini brūnas. Baudot ēdienu, vēlams maizi bagātināt ar iegūto mērci un piekost svaigus garšaugus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form