'Air fryer' vistas fileja ar saldo čili mērci
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas krūtiņa
vistas krūtiņa
 
sāls
sāls
 
ķiploku pulveris
ķiploku pulveris
 
kūpināta paprika
kūpināta paprika
 
kajēnas pipari
kajēnas pipari
 
rīsi
rīsi
Mērcei
1/3 glāze
1/3 glāze majonēze
majonēze
1/3 glāze
1/3 glāze saldā čili mērce
saldā čili mērce
1 ĒK
1 ĒK šrirača
šrirača
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī pavisam noteikti varētu kandidēt uz sulīgākās un garšīgākās gaisa friterī jeb "air fryerī" ceptās vistas titulu. Lielākais šīs receptes pluss to ir gana viegli pagatavot, turklāt tā ir ir ļoti, ļoti garda. Ideāla maltīte veselīgām pusdienām vai vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas filejas gabalu sagriež restītē jeb krusteniski un apbārsta ar sāli, ķiploku pulvera, kūpinātas paprikas pulveri un kajēnas pipariem (ja vēlas izteikti asu!).

    Bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas: majonēzi, saldo čili mērci, šrirača mērci (ja ir mājās, ja nav, tad mierīgi var iztikt), citrona sulu, līdz izveidojas krēmīga konsistence.

    Mērci uzsmērē uz vistas gaļas virspuses.

    Vistu cep air fryer 190 grādos 15 minūtes (laiks var atšķirties atkarībā no airfryer).

    Vistas krūtiņu pasniedz ar rīsiem, lapu salātiem un pāri pārlej iepriekš pagatavoto mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.