40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistu aknas ar sirdīm olīveļļa extra sīpoli vegeta vai citas garšvielas
Sagatavošana
1
Aknām nogriež sirdis. Aknas apcep olīveļļā, bet eļļu ļoti minimāli, vairāk izejot uz sulu no aknām.
2
Sīpolus smalki sagriež un apcep kopā ar aknām. Atsevišķi novāra sirdis, pievienojot vegetu vai garšvielas un sāli.
3
Gatavās sirdis izmaļ gaļas mašīnā vai sablendē.
4
Pievieno aknas, nedaudz siržu novārījumu un sablendē.
Iesūtīja: Dana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit