Foto: Shutterstock
Aknu pudiņš pusdienu vai vakariņu maltītei.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
50 gaknas5 gsviests2 ĒKrīvmaize0.5 gab.ola50 gpiens dilles

Sagatavošana

1

Uz nelielas uguns nosautē aknas ar sviestu, samaļ un izberž caur sietu.

2

Rīvmaizi iemērc nelielā daudzumā piena un sajauc ar gaļu.

3

Pievieno pēc garšas sāli, sagrieztas dilles un atlikušo pienu.

4

Olas baltumu sakuļ putās un uzmanīgi samaisa ar gaļu.

5

Cepamo formu iesmērē ar sviestu, liek gaļu, apklāj ar cepampapīru un liek uz 20 minūtēm cepties mērenas temperatūras cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!