Akordeonu kartupeļu recepte no Annas Pannas
Foto: Anna Panna
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kartupeļi
kartupeļi
 
eļļa
eļļa
 
čipsu garšviela
čipsu garšviela
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Uzkodu ballītē nekad nevar būt par daudz, un, jo dažādākas un neparastākas, jo labāk. Viens no veidiem, kā dažādot gan našķi ballītei, gan padarīt interesantāku mājas kino vakaru – pagatavot kādu uzkodu, izmantojot "Ādažu čipsu" garšvielas, kā to iesaka ēdienu blogere Anna Panna.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež kartupeļus biezās šķēlēs. Izmantojot koka irbulīšus kā ierobežotāju, vienu šķēles pusi iegriež taisnās šķēlītēs, otru pusi – slīpās.

    Kartupeļus iemet verdošā sālsūdenī uz 5 minūtēm. Tikmēr olīveļļu sajauc ar "Ādažu čipsu" garšvielu un ar otiņu rūpīgi pārsmērē kartupeļus.

    Liek uz cepamā papīra un cep krāsnī, kamēr zeltaini brūni. Gatavo uzreiz lielāku daudzumu, lai pacienātu arī draugus un mīļos!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.