Aliču kompots ziemai ar pārliešanu
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas
Sīrupam:
100 g

Aličas kompots - stāv labi un nav par saldu.

Ceturtdaļu burkas pieber ar ogām un uzlej verdošu ūdeni. Pēc pāris stundām ūdeni nolej un uzvāra nolieto ūdeni vēlreiz, pieliekot cukuru 100 g uz 1 l ūdens.

Lej burkās un vāko ciet.

Iesūtīja: Danais

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form