Aļņa gaļas rulete ar pildījumu
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
aļņa gaļa
aļņa gaļa
 
meža gaļas garšvielas
meža gaļas garšvielas
 
ķiploks
ķiploks
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kristību ēdienkarte
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aļņa gaļas rulete, pildīta ar sēnēm, burkāniem, plūmēm vai jebko, kas ienāk prātā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aļņa gabalu griež, sāk no vienas malas un visriņķī griež (tā, kā rullējot ar nazi vaļā satītu rulli). Vajag izgriezt tā, lai paliek plakans, liels, nesacaurumots gabals, tā kā pabieza karbonādes šķēle.

    Tad nu ar ūdeni mazliet samitrina un ar āmuru kā karbonādi izklapē. Sanāks liela milzu karbonāde.

    Tad nu sākas pats interesantākais.

    Visu apbārsta ar garšvielām (der visas meža gaļas garšvielas + ķiploks) un virsū liek pildījumu - vai nu marinētas sēnes, vai melnās plūmes, vai papriku, kukurūzu, vai burkānus... Kas vien ienāk prātā. Man vislabāk garšo vai nu ar plūmēm, vai ar burkāniem.

    Satin rullī, tin folijā un līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī liek cepties aptuveni 2 h.

    Tad izņem no krāsns, zem sloga atdzesē.

    Sagriež šķēlēs un ēd nost.

    Iesūtīja: Danito

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form