Alternatīvie sklandrauši ar speķa vai banānu pildījumu
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas
Mīkla
0.5 l
0.5 TK
Pildījums
2 gab.
1 gab.
1 gab.

Godīgi teikšu, negaršo man UNESCO mantojuma ēdiens - klasiskie sklandrauši. Un domāju, ka ar šādu pārliecību nodzīvošu visu mūžu, bet tad, izbraucienā uz Lībiešu krastu viesu namā "Pītagi" pagaršoju saimnieces Signes Dišleres taisītos sklandraušus ar dažādiem pildījumiem, un manas domas krietni mainījās. Lūk, saimnieces dotā recepte!

Visas mīklas sastāvdaļas bļodā sajauc, samīca. Mīklu vislabāk pa nakti atstāt ledusskapī.

Nākamā rītā izrullē plānu un liek formiņās.

Liek groziņos pildījumu.

Cep 180 – 200 grādos kamēr zeltaini.

Pildījuma pagatavošana. Saldajam variantam saspaida banānu. Sajauc to ar biezpienu un olu, visu rotā ar dzērvenēm, kas saspiestas ar cukuru.

Sāļajā variantā uz pannas sacep speķi ar sīpoliem vai baravikas ar sīpoliem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form