120Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 glaša vai citas zivs fileja1 glāzemilti1 gab.ola125 ggaišais alus0.5 gab.citrons sāls augu eļļa
Sagatavošana
1
Zivi noskalo, sagriež sloksnītēs, uzber sāli, aprasina ar citrona sulu.
2
No miltiem, olām, alus un sāls sagatavo mīklu un atstāj vienu stundu.
3
Zivju gabaliņus apviļā miltos, katru iemērc sagatavotajā mīklā, liek traukā ar verdošu eļļu tā, lai gabaliņi peldētu.
4
Cep, līdz sloksnītes zeltainas un gatavas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit