95Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
250 gmilti2 gab.olu dzeltenumi125 gcukurs1 šķipsnasāls1 TKrīvētas citrona miziņas2 gab.paciņas vaiļas cukurs200 gmaltas mandeles200 gsviests0.5 gab.pudelīte mandeļu esence3 ĒKamaretto liķieris200 gtumšās šokolādes glazūra50 ggaišās šokolādes glazūra apelsīnu ievārījums
Sagatavošana
1
No mīklas sastāvdaļām samīca mīklu, saveļ bumbā, ietin folijā un uz 1 stundu liek ledusskapī.
2
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
3
No mīklas saveļ nelielas bumbiņas - ~ 1,5 cm diametrā. Liek uz plāts, kas apklāta ar cepampapīru, drusku saplacina. Cep 13 – 15 minūtes.
4
Ik divas bumbiņas ar apelsīnu marmelādes palīdzību salipina kopā.
5
Glazūru izkausē ūdens peldē, ar to pārklāj cepumus.
6
Izkausē pilnpiena glazūru, iepilda saldējamā maisiņā, kam nogriež nelielu stūrīti, ar glazūru uzzīmē gaišākas svītras uz nožuvušajiem cepumiem.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit