30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 gab.olas1 TKcepamais pulveris1 ĒKvaniļas cukurs2 ĒKbrūnais cukurs (var izmantot arī balto)30 gcepamais margarīns1 šķipsnasāls250 gkviešu milti300 mlpiens
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.
2
Iesijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā un pievieno pienu, veidojot vidēji biezas konsistences mīklu.
3
Atsevišķi izkausē margarīnu un iemaisa mīklā. Atpūtina mīklu pāris minūtes.
4
Ja ir vēlme, var pievienot mīklai kādu garšas esenci, bet tas nav obligāti nepieciešams.
5
Uzkarsē sausu pannu un ķeras pie cepšanas. Cepšanas laikā taukvielas neizmanto! Pirmo pankūku cepot, pannai jābūt ļoti karstai, turklāt jāuzmanās, lai cepiens nepiedegtu.
Lai labi garšo!
Atsūtīja: Delizioso
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit