amerikāņu pankūkas
Foto: Shutterstock
3.6024 83
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Laba ideja brīvdienu brokastīm - pankūkas amerikāņu gaumē. Kārdinoši brūnas, biezas un ļoti garšīgas - īpaši, ja pasniedz ar plūstošu kļavu sīrupu un svaigām ogām.

Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru.

Iesijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā un pievieno pienu, veidojot vidēji biezas konsistences mīklu.

Atsevišķi izkausē margarīnu un iemaisa mīklā. Atpūtina mīklu pāris minūtes.

Ja ir vēlme, var pievienot mīklai kādu garšas esenci, bet tas nav obligāti nepieciešams.

Uzkarsē sausu pannu un ķeras pie cepšanas. Cepšanas laikā taukvielas neizmanto! Pirmo pankūku cepot, pannai jābūt ļoti karstai, turklāt jāuzmanās, lai cepiens nepiedegtu.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Delizioso

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form