Amerikāņu stila melleņu pankūkas
Foto: Egitas virtuve
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
3 TK
3 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
0,5 TK
0,5 TK dzeramā soda
dzeramā soda
50 g
50 g cukurs
cukurs
500 ml
500 ml paniņas
paniņas
200 g
200 g milti
milti
500 ml
500 ml lielogu mellenes
lielogu mellenes
  • ASV nacionālā virtuve
  • Brokastis
  • Ēdieni bērniem
  • Pankūkas
  • Viegla vasaras maltīte
  • "Man vienmēr ir patikušas lielās amerikāņu stila pankūkas," saka Egita no Egitas virtuve. "Laikam kaut kur nedaudz atgādina skolas laiku rauga pankūkas – biezas un stingras. Šī ir universāla recepte, ko var papildināt ne tikai ar mellenēm, bet arī ar citām ogām."

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā saputo olas ar cukuru, cepamo pulveri un sodu.

    Iekuļ paniņas.

    Bļodā iesijā miltus un viegli sajauc, lai nav kunkuļu.

    Iemaisa mellenes.

    Cep mērenā siltumā viegli ietaukotā pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

    Pasniedz karstas ar kādu sīrupu un papildus ogām.

    Padoms ērtākai cepšanai

    Lai ceptu biezās pankūkas, vērts iegādāties labu, mazu panniņu, ko var lietot arī vienas porcijas omlešu cepšanai un citiem ēdieniem vai tad, kad nepieciešams viegli apcept kaut ko, kas ir mazā daudzumā – sīpolu, garšvielu maisījumu un tamlīdzīgi. Vienā cepienā sanāk viena liela pankūka.

    Sīrupa izvēle

    Sīrupu vislabāk izvēlēties nevis parasto ogļu vai augu, bet īsti saldo - kļavu sīrupu vai cukura sīrupu, kā jau amerikāņu stila pankūkām piestāv.

    Lai labi garšo! Iedvesmai - saldo pankūku recepšu izlase no Tasty krājumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form