Viltotā burkānkūka no ananasiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
14 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Garšām bagātīga kūka, kas pagatavota no konservētiem ananasiem, brūnā cukura un citām gardām lietām.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

Eļļu ielej virtuves kombainā, pievieno olas un Muskovado cukuru. Visu kārtīgi samaisa. Pēc tam piesijā miltus, cepamo pulveri, kanēli un muskatriekstu. Mīklai pievieno arī sasmalcinātus pekanriekstus un apelsīnus. Visu kārtīgi samaisa.

Mīklas masu ielej ietaukotā kūkas formā un liek cepeškrāsnī cepties 50-60 minūtes.

Kamēr kūka cepas, gatavo glazūru. Vispirms sajauc sviestu ar 30 gramiem pūdercukura un vaniļas pastu. Sviesta un pūdercukura masu ar mikseri saputo, līdz tā ir gaisīga.

Atlikušo pūdercukuru sajauc ar pāris ēdamkarotēm ūdens, lai pūdercukura masa būtu viegli plūstoša. Pūdercukura glazūru pārlej konditorejas tūtā.

Glazē kūku – vispirms uz tās uzziež sviesta un pūdercukura glazūru. Tad virsū ar veiklām kustībām uzspiež pūdercukura un ūdens glazūru. Kad tas izdarīts, kūku apbārsta ar apelsīna miziņu, bet tad uzpilina tai virsū kļavu sīrupu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form