Angļu citronu krēms
Foto: Shutterstock
5.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
300 g
3 gab.

Angļu citronu krēms jeb "custard". Ideāli piemērots, lai pildītu tartes un smilšu krēma groziņus. Tāpat varat baudīt, vienkārši uzzmērējot uz grauzdētas baltmaizes šķēles. Vislabāk izmantot nevaskotus (bioloģiskos) citronus.

Citronus nomazgā, nosusina. Sarīvē miziņu, izspiež sulu.

Katlā ielej izspiestu sulu, ieber rīvēto miziņu, pieber cukuru, pieliek sviestu, maisot karsē, līdz cukurs un sviests izkusis, tad atdzesē.

Olas sakuļ un iemaisa krēmā, maisot sasilda līdz krēms sāk lipt pie karotes.

Nekavējoties pilda burciņās un aizvāko.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form