Apceptas gailenes cūku taukos ziemas krājumiem
Foto: Iveta Šantare
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 l
4 l gailenes
gailenes
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
300 g
300 g cūku tauki
cūku tauki
  • Dažādi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • No vecmāmiņu pūralādes aizlienēts padoms gaileņu ieziemošanai. Tikai trīs sastāvdaļas un nekādu lieku klapatu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Iveta Šantare.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gailenes notīra, ber uzkarsētā pannā un, ik pa laikam apmaisot, cep, līdz notvaicējas liekais šķidrums.

    Tad pievieno cūku taukus (Iveta izmantojusi vekalā pirktos), sāli pēc garšas un cep, līdz tauki izkusuši.

    Pannas saturu lej burciņās vai trauciņos, aizvāko, atdzesē un uzglabā pagrabā, leduskapī, saldētavā vai vēsā pieliekamajā. Šādi ieburkotas gailenes lieliski glabājas visu ziemu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form